Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.usma.ru/handle/usma/24766
Title: Гигиеническая оценка фактического питания школьников 10 классов в средней общеобразовательной организации
Other Titles: Hygienic assessment of the actual nutrition of 10th grade schoolchildren in a secondary educational institution
Authors: Chernous, D. S.
Popova, A. A.
Черноус, Д. С.
Попова, А. А.
Issue Date: 2025
Publisher: ФГБОУ ВО УГМУ Минздрава России
Citation: Черноус, Д. С. Гигиеническая оценка фактического питания школьников 10 классов в средней общеобразовательной организации / Д. С. Черноус, А. А. Попова. - Текст: электронный // Медицинское образование, наука, практика : Сборник статей X Международной научно-практической конференции молодых ученых и студентов, 22-23 апреля 2025 г. Т. 2. - Екатеринбург, 2025. – С. 1666-1670.
Abstract: The purpose of the study is to evaluate the set-up of nutrition in a general education institution in accordance with the Sanitary regulations and Standards №2.3/2.4.3590-20.
Цель исследования — оценка организации питания в общеобразовательном учреждении в соответствии с СанПиН 2.3/2.4.3590-20.
Keywords: CATERING
SCHOOLCHILDREN
EDUCATIONAL ORGANIZATION
CONTENT OF PROTEINS
FATS AND CARBOHYDRATES
ENERGY VALUE
ОРГАНИЗАЦИЯ ПИТАНИЯ
ШКОЛЬНИКИ
ОБРАЗОВАТЕЛЬНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ
БЖУ
ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ
URI: http://elib.usma.ru/handle/usma/24766
Origin: Медицинское образование, наука, практика : Сборник статей X Международной научно-практической конференции молодых ученых и студентов, 22-23 апреля 2025 г. Т. 2.
Appears in Collections:НОМУС УГМУ

Files in This Item:
File SizeFormat 
USMU_Sbornik_statei_2025_621.pdf370,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.