Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.usma.ru/handle/usma/19892
Title: | Влияние остаточной влажности на гигроскопичность карамельных масс |
Other Titles: | The effect of residual moisture on hygroscopic caramel masses |
Authors: | Glukhikh, M. S. Gavrilov, A. S. Глухих, М. С. Гаврилов, А. С. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | УГМУ |
Citation: | Глухих, М. С. Влияние остаточной влажности на гигроскопичность карамельных масс / М. С. Глухих, А. С. Гаврилов. - Текст: электронный // Фармация и общественное здоровье : Материалы конференции, под ред. Г. Н. Андриановой, 21 мая 2014 г. - Екатеринбург, 2014. – С. 386-390. |
Abstract: | The influence of water on the hygroscopicity of caramel. It has been shown that the introduction of water into the composition less than 2% leads to the oxidation of ingredients caramels, especially sorbitol. And the addition of water more than 6% leads to irrational prolongation evaporation. The influence of residual moisture caramel on the stability of the consumer properties. Found that the optimum humidity range is 1-2%. Цель: определить оптимальное соотношение количества воды к смеси полиолов при варке карамельной массы и влияние остаточной влажности на стабильность карамели без сахара и патоки при хранении. |
Keywords: | CARAMEL ISOMALT MALTITOL SORBITOL HUMIDITY КАРАМЕЛЬ ИЗОМАЛЬТ МАЛЬТИТ СОРБИТ ВЛАЖНОСТЬ |
URI: | http://elib.usma.ru/handle/usma/19892 |
Origin: | Фармация и общественное здоровье : Материалы конференции, под ред. Г. Н. Андриановой, 21 мая 2014 г. |
Appears in Collections: | Материалы сборников конференций и семинаров |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_sbornik_2014_076.pdf | 397,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.