Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.usma.ru/handle/usma/17963
Title: | Изучение стабильности витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного для детского питания |
Other Titles: | The study of micron utrient stability in milk for baby food |
Authors: | Filimonova, A. V. Gavrilov, A. S. Филимонова, А. В. Гаврилов, А. С. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ГОУ ВПО «Уральская государственная медицинская академия» Министерства здравоохранения и соцразвития РФ |
Citation: | Филимонова, А. В. Изучение стабильности витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного для детского питания / А. В. Филимонова, А. С. Гаврилов. - Текст: электронный // Фармация и общественное здоровье : Материалы ежегодной конференции. Екатеринбург, 18 апреля 2012 г. - Екатеринбург : УГМА, 2012. – С. 147-149. |
Abstract: | The breast milk is an ideal food for babies, so it’s very important to provide breastfeeding as long as possible. Sterilized fortified milk "Be Healthy" is developed for cooking foods for, and also as a separate dish for children over eight months and adults. Milk is an important source of calcium in the diet o f infants and preschool children. Milk is fortified with vitam ins (A, E, D, C) and micronutrients (iron, zinc, selenium, iodine). The aim was to study the degree of micronutrients inactivation during storage. Целью данного исследования было изучить стабильность витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного стерилизованного в условиях естественного хранения. |
Keywords: | MILK VITAMINS MINERALS INACTIVATION МОЛОКО ВИТАМИНЫ МИНЕРАЛЫ ИНАКТИВАЦИЯ |
URI: | http://elib.usma.ru/handle/usma/17963 |
Origin: | Фармация и общественное здоровье : Материалы ежегодной конференции. Екатеринбург, 18 апреля 2012 г. |
Appears in Collections: | Материалы сборников конференций и семинаров |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_sbornik_2012_047.pdf | 144,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.