Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.usma.ru/handle/usma/17963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFilimonova, A. V.en
dc.contributor.authorGavrilov, A. S.en
dc.contributor.authorФилимонова, А. В.ru
dc.contributor.authorГаврилов, А. С.ru
dc.date.accessioned2023-11-23T11:46:55Z-
dc.date.available2023-11-23T11:46:55Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationФилимонова, А. В. Изучение стабильности витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного для детского питания / А. В. Филимонова, А. С. Гаврилов. - Текст: электронный // Фармация и общественное здоровье : Материалы ежегодной конференции. Екатеринбург, 18 апреля 2012 г. - Екатеринбург : УГМА, 2012. – С. 147-149.ru
dc.identifier.urihttp://elib.usma.ru/handle/usma/17963-
dc.description.abstractThe breast milk is an ideal food for babies, so it’s very important to provide breastfeeding as long as possible. Sterilized fortified milk "Be Healthy" is developed for cooking foods for, and also as a separate dish for children over eight months and adults. Milk is an important source of calcium in the diet o f infants and preschool children. Milk is fortified with vitam ins (A, E, D, C) and micronutrients (iron, zinc, selenium, iodine). The aim was to study the degree of micronutrients inactivation during storage.en
dc.description.abstractЦелью данного исследования было изучить стабильность витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного стерилизованного в условиях естественного хранения.ru
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoruen
dc.publisherГОУ ВПО «Уральская государственная медицинская академия» Министерства здравоохранения и соцразвития РФru
dc.relation.ispartofФармация и общественное здоровье : Материалы ежегодной конференции. Екатеринбург, 18 апреля 2012 г.ru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.sourceСборник статейru
dc.subjectMILKen
dc.subjectVITAMINSen
dc.subjectMINERALSen
dc.subjectINACTIVATIONen
dc.subjectМОЛОКОru
dc.subjectВИТАМИНЫru
dc.subjectМИНЕРАЛЫru
dc.subjectИНАКТИВАЦИЯru
dc.titleИзучение стабильности витаминов и микроэлементов в составе молока витаминизированного для детского питанияru
dc.title.alternativeThe study of micron utrient stability in milk for baby fooden
dc.typeArticleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
local.description.firstpage147
local.description.lastpage149
Appears in Collections:Материалы сборников конференций и семинаров

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_sbornik_2012_047.pdf144,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.