Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.usma.ru/handle/usma/17722
Title: | Новые подходы к проблеме пищевой аллергии |
Authors: | Кнорринг, Г. Ю. |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Уральский Центр Медицинской и Фармацевтической Информации |
Citation: | Кнорринг, Г. Ю. Новые подходы к проблеме пищевой аллергии / Г. Ю. Кнорринг. – Текст: электронный // Уральский медицинский журнал. - 2004. – Т. 10, № 9. – С. 32-36. |
URI: | http://elib.usma.ru/handle/usma/17722 |
Origin: | Уральский медицинский журнал. 2004. Т. 10, № 9. |
Appears in Collections: | Журнал "Уральский медицинский журнал" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UMJ_2004_10_010.pdf | 156,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.