Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.usma.ru/handle/usma/16281
Title: | Обеспеченность населения Свердловской области пищевыми веществами, влияющими на развитие онкологических заболеваний |
Other Titles: | Provision of pupulation of Sverdlovsk region with nutritional substances, affecting the development of cancer diseases |
Authors: | Kuzmina, E. A. Zinger, N. M. Anokhina, O. V. Кузьмина, Е. А. Зингер, Н. М. Анохина, О. В. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Уральский Центр Медицинской и Фармацевтической Информации |
Citation: | Кузьмина, Е. А. Обеспеченность населения Свердловской области пищевыми веществами, влияющими на развитие онкологических заболеваний / Е. А. Кузьмина, Н. М. Зингер, О. В. Анохина. – Текст: электронный // Уральский медицинский журнал. - 2010. – T. 76, № 11. – С. 60-61. |
Abstract: | The aim was to evaluate the security of the rations of various population groups in Sverdlovsk region food substances that increase resistance to the effects of carcinogens. Целью исследований явилась оценка обеспеченности рационов различных групп населения Свердловской области пищевыми веществами, влияющими на устойчивость организма к воздействию канцерогенных факторов. |
Keywords: | DETERMINANT OF THE NATURE OF FOOD MALIGNANT NEOPLASMS ANTIOXIDANTS ДЕТЕРМИНАНТА ПИЩЕВОГО ХАРАКТЕРА ЗЛОКАЧЕСТВЕННЫЕ НОВООБРАЗОВАНИЯ АНТИОКСИДАНТЫ |
URI: | http://elib.usma.ru/handle/usma/16281 |
Origin: | Уральский медицинский журнал. 2010. T. 76, № 11. |
Appears in Collections: | Журнал "Уральский медицинский журнал" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
UMJ_2010_76_11_022.pdf | 125,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.