Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.usma.ru/handle/usma/21222| Title: | Сравнительная оценка консервов печени трески разных производителей |
| Other Titles: | Comparative evaluation of canned cod liver from different manufacturers |
| Authors: | Basova, E. A. Gorbacheva, I. E. Frolova, M. A. Nefedova, Y. N. Tsypushkina, E. E. Mazhaeva, T. V. Басова, Е. А. Горбачёва, И. Е. Фролова, М. А. Нефедова, Ю. Н. Цыпушкина, Е. Е. Мажаева, Т. В. |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ФГБОУ ВО УГМУ Минздрава России |
| Citation: | Сравнительная оценка консервов печени трески разных производителей / Е. А. Басова, И. Е. Горбачёва, М. А. Фролова [и др.]. - Текст: электронный // Актуальные вопросы современной медицинской науки и здравоохранения : Сборник статей IX Международной научно-практической конференции молодых ученых и студентов, 17-18 апреля 2024 г. Т. 1. - Екатеринбург, 2024. – С. 393-398. |
| Abstract: | The aim of the study is to comparative analysis of different types of canned cod liver. Цель исследования – сравнительный анализ разных видов консервов печени трески. |
| Keywords: | COD LIVER CANNED FOOD FISH TIGHTNESS OF TIN CANS, LEAD ПЕЧЕНЬ ТРЕСКИ КОНСЕРВЫ РЫБА ГЕРМЕТИЧНОСТЬ ЖЕСТЯНЫХ БАНОК СВИНЕЦ |
| URI: | http://elib.usma.ru/handle/usma/21222 |
| Origin: | Актуальные вопросы современной медицинской науки и здравоохранения : Сборник статей IX Международной научно-практической конференции молодых ученых и студентов, 17-18 апреля 2024 г. Т. 1. |
| Appears in Collections: | НОМУС УГМУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| USMU_Sbornik_statei_2024_099.pdf | 189,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.