Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.usma.ru/handle/usma/4843
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBeltyukov, E.en
dc.contributor.authorLepeshkova, T.en
dc.contributor.authorNaumova, V.en
dc.contributor.authorStarygina, L.en
dc.date.accessioned2022-01-17T14:13:36Z-
dc.date.available2022-01-17T14:13:36Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationFood anaphylaxis in pediatric population of Ekaterinburg / E. Beltyukov, T. Lepeshkova, V. Naumova, L. Starygina // Abstracts from the European Academy of Allergy and Clinical Immunology Hybrid Congress, 10–12 July 2021: Allergy. - 2021. - Vol. 76. - C.346-347en
dc.identifier.urihttp://elib.usma.ru/handle/usma/4843-
dc.description.abstractBackground: The number of patients suffering from food allergy is increasing worldwide and also in Russia. The growth rate certainly depends on the country region, natural landscape, ecology and cuisine features of the areaen
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoenen
dc.publisherOfficial Journal of the European Academy of Allergy and Clinical Immunologyru
dc.relation.ispartofAllergyru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.titleFood anaphylaxis in pediatric population of Ekaterinburgen
dc.typeArticleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
local.description.firstpage346
local.description.lastpage347
Располагается в коллекциях:Публикации в журналах, альманахах

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_2022_025.pdf295,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.