Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.usma.ru/handle/usma/4842
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBeltyukov, E.en
dc.contributor.authorLepeshkova, T.en
dc.contributor.authorTsarkova, S.en
dc.contributor.authorNaumova, V.en
dc.date.accessioned2022-01-17T14:13:36Z-
dc.date.available2022-01-17T14:13:36Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationFood allergy to nuts and fruits in children with hay fever and oral allergy syndrome in the middle Urals / E. Beltyukov, T. Lepeshkova, S. Tsarkova, V. Naumova // Abstracts from the European Academy of Allergy and Clinical Immunology Digital Congress, 06–08 June 2020: Allergy. - 2020. - Vol. 75. - C.515-516en
dc.identifier.urihttp://elib.usma.ru/handle/usma/4842-
dc.description.abstractThe aim of research is to study the frequency of true sensitization to nuts and fruits in children sensitized to Bet v 1 and having oral allergy syndrome (OAS) and hay fever.en
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoenen
dc.publisherOfficial Journal of the European Academy of Allergy and Clinical Immunologyru
dc.relation.ispartofAllergyru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.titleFood allergy to nuts and fruits in children with hay fever and oral allergy syndrome in the middle Uralsen
dc.typeArticleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
local.description.firstpage515
local.description.lastpage516
Располагается в коллекциях:Публикации в журналах, альманахах

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_2022_024.pdf289,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.